Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

280 Kč

Skladem
ks

Robusta má takřka nulovou kyselost, silnou chuť a kouřové aroma. Má vyšší obsah kofeinu. Boby Robusty jsou často zpracovávány metodou suchého zpracování. Plody se sklízejí a nechávají uschnout na slunci. Tato metoda zdůrazňuje intenzivní chuť a plné tělo. Více

Kód produktu: P00004-15Doprava a platba

Hrubost mletíGramáž Dostupnost Cena Množství
Uganda robusta - Hrubost mletí: celá zrna, Gramáž: 250 g celá zrna 100 g Skladem 200 Kč
Uganda robusta - Hrubost mletí: celá zrna, Gramáž: 250 g do džezvy 100 g Skladem 200 Kč
Uganda robusta - Hrubost mletí: celá zrna, Gramáž: 250 g do french pressu 100 g Skladem 200 Kč
Uganda robusta - Hrubost mletí: celá zrna, Gramáž: 250 g do moka konvičky 100 g Skladem 200 Kč
Uganda robusta - Hrubost mletí: celá zrna, Gramáž: 250 g do překapávače 100 g Skladem 200 Kč
Uganda robusta - Hrubost mletí: celá zrna, Gramáž: 250 g do vacuum potu 100 g Skladem 200 Kč
Uganda robusta - Hrubost mletí: celá zrna, Gramáž: 250 g na espresso 100 g Skladem 200 Kč
Další

 

Na tomto místě bychom chtěli zmínit, že tuto kávu stejně jako všechny ostatní pražíme pouze na základě Vaší objednávky těsně před odesláním k Vám a balíme do speciálních obalů s aroma ventilem. Vždy od nás obdržíte tu nejčerstvější možnou kávu, za to ručíme!